Belföld

2006.07.05. 02:24

Horváth Balázs búcsúztatása

Veszprém - Dr. Horváth Balázs országgyűlési képviselő hamvasztás előtti búcsúztatását július 12-én 11 órakor tartják Veszprémben, a Vámosi úti teme ...

Mórocz Zsolt

Veszprém - Dr. Horváth Balázs országgyűlési képviselő hamvasztás előtti búcsúztatását július 12-én 11 órakor tartják Veszprémben, a Vámosi úti temetőben - közölte az elhunyt testvére, Horváth György. Tájékoztatása szerint a gyászszertartást Márfi Gyula veszprémi kato- likus érsek celebrálja. Ezt követően felolvassák Mádl Ferenc volt köztársasági elnöknek a Horváth családhoz intézett levelét. Búcsúbeszédet mond a ravatalnál Orbán Viktor, a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség elnöke, Lezsák Sándor, a Nemze- ti Fórum elnöke és Szabó Gyula, a Veszprémi Ügyvédi Kamara elnöke. Dr. Horváth Balázs hamvait később, szűk családi körben helye- zik örök nyugalomra szülei sírja mellett a vörösberényi temetőben. Az elhunyt képviselőt, az Antall-kormány egykori belügyminiszterét saját halottjának tekinti az Országgyűlés, a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség, a Nemzeti Fórum és a Veszprém Megyei Ügyvédi Ka- mara.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!