Belföld

2009.06.27. 02:29

Kegyetlen versenybe indulnak a frissdiplomások

Veszprém - A mai világ versenyre épül, a jövő felé vezető versenypályán ne érjék be kevesebbel, mint amennyit a világ vár önöktől, mondta dr. Friedler Ferenc dékán a diplomaátadó ünnepségen.

Napló

A képzés egy hosszú folyamat kezdete, a diploma megszerzése köztes állapot. A világ az átlagos teljesítményt átlag alatt, az átlag felettit az arányosnál jobban értékeli, mondta dr. Friedler Ferenc, a Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Karának dékánja. Az oktatás, kutatás és kutatásfejlesztés hármasára épülő kar, melyet kezdetektől a dinamizmus jellemez, alapítása óta kiváló hallgatók képzésére törekszik, a diákokat nemzetközi szintű professzori kar oktatja. Husvéth Ferenc, a Pannon Egyetem rektorhelyettese kiemelte a műszaki informatikai kar modern struktúráját. Példaértékű, ahogy a kar a tehetséggondozással foglalkozik, a középiskolásoktól kezdve a doktori programban résztvevőkig. Kilencvenhatan vették át diplomájukat a Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Karának tegnapi ünnepségén, a gazdaságinformatikus és a programtervező informatikus hallgatók az idén először kaptak oklevelet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!