Belföld

2010.03.01. 18:30

Kézi vezérlés Pápán? - Jobbikos válasz dr. Áldozó Tamásnak

Pápa - Erőss Bulcsú, a Jobbik Magyarországért Mozgalom 3. számú választókerületének országgyűlési képviselő-jelöltje dr. Áldozó Tamás alpolgármesternek a lapunkban február 24-én megjelent sajtótájékoztatójára reagált.

Nagy Imre

- Áldozó Tamás tévedésben van, amikor azt állítja, hogy a Jobbik a többi párttal azonos feltételek mellett szervezheti gyűléseit a városban - állította. Tapasztalataik nem ezt mutatják.

- A Jobbiknak nagyon nehéz dolga van, amikor helyszínt szeretne találni fórumaihoz - vélekedett. Az esetek túlnyomó részében arra hivatkoznak a legtöbb helyen, hogy előre meghirdetett rendezvényük van.

- Ettől függetlenül értem Áldozó Tamás "mosakodását" - fogalmazott Erőss Bulcsú -, hiszen a látszatot, hogy Pápán nem kézi vezérléssel működik az önkormányzat és annak intézményei, meg kell tartani.

Szerinte nevetséges az a vád, hogy ő a pártelnök előtt akart volna védekezni. - Nem a Jobbikot jellemzi az a
konfliktuskezelő stílus, hogy amikor egy képviselő mást mond, mint azt az elnök szeretné, eltanácsolják a képviselőjelöltségtől - hangsúlyozta.

- Tisztességtelennek azt nevezném inkább, amikor leragasztják plakátjainkat és a szabadon maradtakat is letépik, miközben a Fidesz azt hazudja, hogy március közepén kezdi a kampányt. A városvezetésnek még pár hónapja hátra van, amíg a nép nevében, az önkormányzatokban is megkezdjük a radikális változás érvényre juttatását - fogalmazott Erőss Bulcsú. (Lapunk ezzel a vitát lezártnak tekinti  - a szerk.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!