Belföld

2010.02.24. 10:49

Országjárásba kezdenek a Fidesz-KDNP politikusai, jelöltjei

Budapest - Új szakaszba lép hétfőtől a Fidesz-KDNP választási felkészülése: a pártszövetség politikusai, országgyűlési képviselőjelöltjei és szakértői országjárásba kezdenek, az önkéntesek pedig - a jelöltekkel együtt - közterületekre települnek ki, és "ott folytatják a párbeszédet a választópolgárokkal".

MTI

Nyitrai Zsolt, a Fidesz operatív igazgatója szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján arról is beszámolt, hogy "Itt az idő!" címmel, 4,2 millió példányban, darabonként 9 forintért tájékoztató kiadványt készítettek, amelyben a Gyurcsány-korszak "negatív tetteit" vetik össze a Fidesz vállalásaival.

Hozzátette, első körben a posta juttatja el ezeket a kiadványokat a választókhoz, illetve az önkéntesek adják az emberek kezébe a közterületi kitelepülésekkor. A tájékoztató füzet teljes költségvetése - kézbesítéssel együtt - 55 millió forint, amelyet a támogatóktól beérkezett adományokból finanszíroztak meg.

Nyitrai Zsolt a belvárosi Ferenciek terén, egy Fidesz-KDNP-s választási stand előtt tartott tájékoztatóján kifejtette: kapcsolatban állnak több nemzetközi kampányszakértővel, és az Obama-, a Merkel-, valamint a Sarkozy-stáb emberei is felhívták a figyelmüket, hogy a választási felkészülésben, kampányban nagyon fontosak a hirdetések, plakátok, a legfontosabb azonban a választókkal folytatott közvetlen párbeszéd. A Fidesz-KDNP is erre építi választási felkészülését, majd a későbbiekben a kampányát - hangsúlyozta.

Az országjárással kapcsolatban Nyitrai Zsolt elmondta: március 1-je és április 11-e között több mint ezer eseményük lesz, döntően gyűlések, lakossági fórumok.

A politikus megjegyezte, hogy mindemellett az ajánlószelvények gyűjtése is folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!