Belföld

2009.09.11. 19:04

Paksi győzelemmel melegített a Debrecen a BL-re

Paks - Jól sikerült a Debrecen Bajnokok Ligája-főpróbája: a jövő szerdán Liverpoolban pályára lépő hajdúságiak egygólos győzelmet arattak Pakson a labdarúgó Soproni Liga 7. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

MTI

 Soproni Liga, 7. forduló:
Paksi FC - DVSC-TEVA 0-1 (0-1)
------------------------------
Paks, 2500 néző, v.: Arany
    gólszerző: Szakály (33.)
    sárga lap: Szabó (70.), Éger (85.), illetve Leandro (71.)

    Paksi FC:
    ---------
Csernyánszki - Horváth L., Éger, Szabó J., Nikolov - Zováth, Böde (Bohner, 77.) - Heffler (Urbán, 58.), Lisztes, Kiss T. (Báló, 71.) - Tököli

    DVSC-TEVA:
    ----------
Pantic (Poleksic, 7.) - Bernáth, Mészáros, Fodor, Leandro - Czvitkovics, Kiss Z., Varga J., Szakály P. (Laczkó, 76.) - Oláh (Ramos, 85.), Coulibaly

Rögtön a mérkőzés elején egy szerencsétlen jelenet szemtanúi lehettek a nézők, ugyanis a debreceni kapus, Pantic vélhetően agyrázkódást szenvedett, amikor menteni igyekvő csapattársával, Bernáthtal ütközött. A hálóőrt mentővel a szekszárdi kórházba szállították, a kapuban pedig azonnal Poleksic váltotta.
    
A debreceniek az egész találkozón nagy fölényben futballoztak, a Paks egyáltalán nem jelentett veszélyt a vendégek kapujára. 

A Loki számos helyzetet dolgozott ki, de sokszor "túljátszotta" a lehetőségeket, így be kellett érnie az egygólos sikerrel, pedig nagyobb arányban is nyerhetett volna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!