Belföld

2010.06.23. 08:22

Szijjártó: visszatolakszik a Gyurcsány-korszak

Budapest - Szijjártó Péter szerint az emberek egyértelmű döntése ellenére a Gyurcsány-korszak folyamatosan tolakszik vissza, ezért továbbra is harcolni kell ellene.

MTI

Orbán Viktor miniszterelnök szóvivője a volt kormányfő szerdai blogbejegyzését kommentálta így az MTI-hez eljuttatott közleményében, rögzítve, hogy "az országgyűlési választáson az emberek határozottan és egyértelműen lezárták a Gyurcsány-korszakot, és ezzel lezárták a hazugságok, az adathamisítások, a rendőri brutalitás és a korrupció korszakát".

Jól látszik azonban, hogy továbbra is harcolni kell a Gyurcsány-korszak ellen, mert az újra és újra vissza akar térni - fogalmaz.

Gyurcsány Ferenc friss blogjában egyebek között azt írja, "Magyarországnak erőszakos kontárkormánya van". Az exminiszterelnök többek között kifogásolja, hogy az új kormánytisztviselői törvény lehetőséget ad az indoklás nélküli elbocsátásra, illetve, hogy leváltották az Egészségügyi Készletgazdálkodási Intézet főigazgatóját. Szerinte a Fidesz-KDNP-nek "semmilyen különleges politikai felhatalmazása nincs", hiszen a pártszövetségre "talán ha ötvenezerrel szavaztak többen, mint négy éve a szocialistákra és a szabaddemokratákra".

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!