Belföld

2009.08.05. 16:27

Új szereplőgárdával tér vissza a Melrose Place

Los Angeles - Szeptembertől visszatér a képernyőre az 1990-es évek közkedvelt amerikai szappanoperája, a Melrose Place; a szereplőgárda új, ám a készítők azt ígérik, hogy a Melrose Place továbbra is "Hollywood legmegbotránkoztatóbb lakcíme" marad.

MTI

Az éppen tíz éve, 1999-ben - hét évi folytatás után - befejeződött sorozatot új szereplőkkel forgatták újra egy kisebb kábeltévé-hálózat, a CW számára. 

Az új sorozat a Los Angeles Melrose negyedében, egy elegáns apartmanházban elő fiatalok eredeti történetéből meríti inspirációt, ám a producerek azt remélik, hogy nem csak a korábbi sorozat nézői nosztalgiáznak majd, hanem új híveket is a tévék elé ültetnek.
    
"Az eredeti sorozat nagy szerelmesei vagyunk, amikor azonban nekiláttunk a saját változatunk elkészítéséhez, egyrészt tisztelegni akartunk a régi show előtt, de saját karaktereinkkel saját műsort akartunk létrehozni" - mondta kedden Todd Slavkin, a producerek egyike.
    
Az eredeti szereplőgárdából visszatér Thomas Calabro mint az ördögi doktor Michael Mancini, valamint Laura Leighton Sydney Andrews szerepében. 

Josie Bissett is várhatóan visszatér az új sorozatba, amelynek legnagyobb sztárja Ashlee Simpson-Wentz színész-popénekesnő.
    
Slavkin közölte, hogy mások számára is meghagyják a lehetőséget a visszatérésre. "Heather Locklear előtt mindig nyitva áll az ajtó" - hangoztatta.
    
A Melrose Place remake-jét azután mutatják be, hogy tavaly a képernyőkre került az 1990-es évekbeli nagy vetélytársa, a Beverly Hills 90210 új változata.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!