Belföld

2017.08.16. 05:47

Üvöltött a Despacito a kocsijában, nem hallotta meg a szirénázó mentőt

Csak rendkívüli rutinján és jó reflexein múlt, hogy el tudta kerülni az ütközést annak a mentőnek a vezetője aki elé a piros jelzés ellenére kanyarodott ki egy fiatal nő.

"A zöld jelzésen haladó mentő ugyan használta megkülönböztető jelzését (hisz egy eszméleten beteghez volt úton) a lány nem is vette észre a rohamkocsit - olvasható az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán. - Amikor a mentő megelőzte a szabálytalan autóst, bajtársaink döbbenten tapasztalták, hogy a sziréna ellenére is hallják, ahogy dübörög a Despacito. A fiatal lány láthatóan kedvelte az autójában ordító slágert, hisz maga is énekelte a jól ismert strófát. Nem csoda, hogy elvonta a figyelmét a vezetéstől a hallásnak is ártalmas hangerő, amely, mint láthatjuk, igencsak balesetveszélyes! Bajtársaink naponta több mint háromezer esetben idulnak a bajba jutottak segítségére! Kérjük segítsd munkánkat, figyelj a mentőre a közlekedésben!"

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!