Belföld

2010.07.15. 07:02

Várni kell Röszkénél: terelés Tompa felé

Szeged – A röszkei autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán kialakult torlódás miatt az M5-ös autópálya forgalmát a 173-as kilométernél Tompa irányába tereli el a rendőrség.

MTI

A teljes kapacitással üzemelő átkelőnél csütörtök reggelre egyórás sor alakult ki. A várakozási idő annak ellenére sem csökkenthető, hogy több belépő oldali sávot is megnyitottak a kilépő forgalom számára, mert a Magyarországról kilépő sor összeér a szerbiai belépő oldallal - közölte Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön délelőtt.
   
A hétvégén folyamatos torlódásra kell számítani a határátkelő kilépő oldalán a Nyugat-Európából szabadságukra hazatérő vendégmunkások miatt. Emiatt célszerű Tompa, illetve Tiszasziget felé kerülni, utóbbi átkelőt a magyar és szerb állampolgárok vehetik igényben 8 és 18 óra között.
   
A szabadságukról Nyugat-Európába visszatérő első csoportok miatt vasárnap délután már a röszkei átkelő belépő oldalán is várakozásra számíthatnak az utazók - mondta Szenti Szabolcs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!