Belföld

2016.05.03. 16:51

VeszPlán 2016 - Forgass filmet egy nap alatt Veszprémben!

Veszprém - A VeszPlán egy 24 órás kaland filmeseknek. Az indulóknak 24 óra, azaz 1 nap áll rendelkezésükre, hogy a kihirdetett szempontok alapján elkészítsék rövid alkotásaikat.

veol.hu

A filmes verseny május 6-án, 17 órakor kezdődik a regisztrációval, valamint a kötelező elemek kihirdetésével (helyszín: Incognito kávézó – Veszprém, Kossuth Lajos utca 5., Gizella udvar), és május 7-én, 17 órakor ér véget. A jelentkező forgatócsoportoknak, vagy egyszemélyes stáboknak ennyi idő alatt kell saját eszközeikkel elkészíteni a maximum 5 perc hosszúságú kisfilmjüket, és felölteniük a YouTube-ra. Nevezési díj nincs.

Más megkötés szinte nincs is, a rövidfilm bármilyen műfajú lehet, és készülhet bármilyen digitális eszközzel - kamerával, fényképezőgéppel, mobiltelefonnal, tablettel.

Látnivalókban és képi ötletekben nem lesz hiány – a nevezők a verseny ideje alatt is zajló Gizella Napok összművészeti fesztivál forgatagában bármilyen témához találhatnak hátteret, nem beszélve a történelmi város egyéb nevezetességeiről.

Az elkészült műveket szakmai zsűri értékeli, majd még szombat este lezajlik az eredményhirdetés és az értékes díjak kiosztása.

A VeszPlán 2016 a Gizella Napok Művészeti Fesztivál része, és a Pannonfíling Mozgóképes Találkozó szervezésében valósul meg. A versenyről további információ kapható a pannonfiling.hu oldalon, vagy a [email protected] emailcímen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!