15°
17°
10°

Berhida

5 hónapja
Az Őszi Napfény Nyugdíjas Klub lelkes tagjai immár hagyományteremtő céllal, második alkalommal díszítették fel Berhida város peremarton-gyártelepi városrészén a húsvéti tojásfát.
5 hónapja
Berhida – Tizenhét éve él Berhidán, de gyermekkora Balatonfűzfőn telt, itt került be a művészeti tagozatos Irinyi János iskolába, ahol előbb a zongora, később az ének tanszakot választotta, zenéhez való erős kötődése is itt indult.
6 hónapja
Berhida – Egy teljes héten át várnak mindenkit az ökumenikus alkalmakra Berhidán, ahol egységért, családért és békességért imádkoznak majd a hívek.
8 hónapja
Berhida - A doni katasztrófa áldozataira emlékeztek a berhidai polgármesteri hivatalban, a Hősök terén koszorúzást tartottak.
8 hónapja
Berhida - Az elmúlt év az uniós pályázatok benyújtásáról szólt, mondta Pergő Margit, Berhida polgármestere. Elkészítették a terveket, beszerezték az építési engedélyeket.

Legolvasottabb

1
Megkezdődött a Huszár lakótelepi orvosi rendelő felújítása
2
Gyerekek rendőrmotoron: örök emlék marad nekik!
3
Gyors tésztaszósz télre
4
Munkatársakat keresünk! K&P Fulltech Kft- Épület és Autóelektronika
5
Érdekes és vidám programok a veszprémi Fiatalok Napján
Felvonulás
Szauer Annamária
Egy csipetnyi reformkor Balatonkenese szívében
Kenyai siker / 5 perce
Az olimpiai bajnok Kipchoge nyerte a Berlin Marathont
A férfiaknál az olimpiai bajnok Eliud Kipchoge nyerte a vasárnap rendezett 44. Berlin Marathont.
Gyász
Fájó szívvel tudatjuk, hogy *GARAI ZOLTÁN* életének 74. évében elhunyt. Temetése 2017. szept. 27-én 12 órakor lesz Fehérváron a Béla úti temetőben. A gyászoló család
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *BORSZUK JÓZSEFNÉ* *szül.: Esső Mária* 58 éves korában elhunyt. Kérésének megfelelően temetése szűk családi körben történik. Gyászoló család
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *ÖZV. DR. GYÖKÖSSY JÓZSEFNÉ* *szül.: Kőszegfalvy Katalin * 86 éves korában elhunyt. Temetése 2017. szeptember 27-én 15 órakor lesz Győrben a Szabadi úti temetőben. Köszönjük mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, gyászunkban együttérzéssel osztoznak. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család
Pályázat / 1 órája
Szebbé tehetitek a magyar vasutat, ha van pár jó rajzos az osztályotokban
Szüret idején / 1 órája
Elvileg nem kell választani az ivás és a biciklizés között, ám érdemes
Otthon / 2 órája
Hogyan válasszunk ágyneműt?
megye i. / 2 órája
Ötöt lőtt a Füred, négyet a Tihany
Horváth Gábor
baleset / 3 órája
Felborult egy katamarán Alsóörs előtt
Kovács Erika
Játéklopás / 3 órája
Ellopta a szobatársa játékát Veszprémben
police.hu