Berhida

2017.04.05. 07:08

Időutazásra hívja közönségét

Berhida – Tizenhét éve él Berhidán, de gyermekkora Balatonfűzfőn telt, itt került be a művészeti tagozatos Irinyi János iskolába, ahol előbb a zongora, később az ének tanszakot választotta, zenéhez való erős kötődése is itt indult.

Leitner Vera

Csomai Zoltán következő, ingyenes koncertjét április 8-án szombaton 18 órakor Berhidán, a peremartoni tavaszköszöntőn adja a Petőfi Művelődési Ház és Könyvtárban.

Csomai Zoltán

– A Magyar Zeneművészek és Táncművészek Országos Szervezete előtt teljesítettem szakvizsgámat, így 2005 óta vagyok hivatásos énekes – mondja Csomai Zoltán, aki előadói minőségeként a táncdalénekes előadóművészt jelöli meg.

– Régi táncdaloktól a mai slágerekig mindent, valamint operettet, musicalt adok elő – vallja a fiatal énekes, s kiemeli, nem is annyira a kötött műfaj, mint maga az igényes könnyűzene az, ami leginkább foglalkoztatja. Ezek kapcsán mind a dalszöveg, mind a hangszerelés minőségére odafigyel, ezek szerint állítja össze repertoárját. Szombati berhidai előadásán olyan előadók művei csendülnek fel, mint Máté Péter, Cserháti Zsuzsa, Szécsi Pál vagy a híres operettszerző, Kálmán Imre, de mellettük a mai népszerű slágerek is előkerülnek majd. Mint mondja, koncertjein mind a fiatalok, mind az idősebb korosztály megtalálja azt, ami megtetszik neki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!