Berhida

2017.06.11. 10:17

Kis közösség nagy napja - Peremarton

Berhida - Helyi fellépők, főzőverseny és koncert tarkította a jó kedvű, idén ötödik alkalommal megrendezett Peremartoni napot.

Leitner Vera

A családias programot ugyan kimondottan Peremarton városrész eseményeként rendezte meg szombaton, immár ötödik éve a Peremartonért Egyesület, azonban a számos, önmagát megmutatni kívánó helyi fellépőről, családokról, együtt főző csapatokról szóló esemény a teljes várost és a környéken élőket is vendégül látta, bizonyítva, egy kisebb közösség éppen sokrétű, több egymás mellett élő közösség hálózatában válhat igazán tartalmassá, erőssé.

A szombati V. Peremartoni nap főzőversennyel indult, melyre négy csapat nevezett be bográcsban készült ételekkel. Az elbírálást követően a zsűri mind a négy csapator jutalomban részesítette.

A délután folyamán a városrészhez és Berhida városhoz tartozó egyesületek, óvodák csoportjai, népdalkör, néptáncosok léptek fel, így például az Eszterlánc Mazsorett Egyesület, az Őszi Napfény Nyugdíjas Klub fellépői, a Hétszínvirág óvoda óvodásai is műsorral készültek a Peremartoni napra, melyet este a helyi rockzenekar, a Hangár 21 koncertje zárt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!