VeolBicaj

2017.06.28. 10:44

Csömörön száguldottak a veszprémi kerékpárosok

Az év első itthoni XCO versenye kissé későn, az elmúlt hétvégén került megrendezésre Csömörön.

Olvasó

Ez a verseny akár a pálya kialakítása, akár a szervezés tekintetében minden versenyző egyik nagy kedvence. A nyomvonal ritmusos, élvezetes, a lebonyolítás gördülékeny. Ezúttal a tavalyi „mudfest" után, nyári kánikula fogadott minket. Tudtuk, hogy meleg lesz, de az esti-reggeli eső még csavart egyet a körülményeken, így a forróság és a páratartalom igazán gyilkossá tette az önmagában is megterhelő pályát.


Csapatunk egyre bővül, egyre több korosztályban szurkolhatunk vke-s versenyzőknek.


Legfiatalabb csapattársunk Marczal Marcell, akit sokan csak, mint „A Jóképű" ismernek, első komolyabb megmérettetésén egy kiváló 11. helyezést szerzett U11 kategóriában. Gratulálunk Marcell!


Őt időben Kiss Ádám követte, aki az U13-as fiúk közt ment nagyot. Egy erős első kör után a meleg kicsit rajta is kifogott, de így is a nagyszerű 4. helyen ért célba.


Szintén U13-ban a lányoknál Orosz Lilinek és Tóth-Almási Pirunak szurkolhattunk. Lilinek ugyancsak ez az első verseny szezonja, amit egy 4. hellyel indított, Piru pedig a 6. helyen zárt.


U15 fiú kategóriában is ketten képviselték a hazai színeket, Hegedűs Csaba „Hudi" és Hebling Marci. Csabi, - aki mindig mosolyog még verseny közben is - jól haladt és 10. helyen ért célba. Hát, ha még egyszer vicsorítana is...

Zoboki Attila

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!