VeolBicaj

2017.11.24. 11:59

Retró fesztivál az arénában

Az együttműködéssel létrejött események erősítik a város gazdaságát, messzire viszik jó hírét és tovább színesítik a település kulturális életét – mondta el kedden a városházán Hegedűs Barbara veszprémi önkormányzati képviselő a II. Retronic Fesztivált illetően, melynek részletes programját Szalay Zsolt, az eseményt szervező vállalkozás ügyvezetője ismertette.

Leitner Vera

– December 9-én ismét a retró szerelmesei találkoznak az arénában. A fellépők kiválasztásánál ügyeltek rá a szervezők, hogy minden korosztály számára kínáljanak szórakozási lehetőséget – mondta el Hegedűs Barbara veszprémi önkormányzati képviselő, aki jelezte, a város támogatja a Veszprém kulturális életét gazdagító rendezvényt. – Ki-emelten fontos, hogy legyenek olyan programjaink, amelyek megtöltik a megyeszékhelyet élettel, és a megvalósításhoz pedig elengedhetetlen, hogy legyenek olyan vállalkozások, melyek meg is va- lósítják ezeket. Örvendetes, hogy a rendezvényt megvalósító kft.-t három veszprémi vállalkozó álmodta meg – fogalmazott a képviselő.

– Az első Retronic fesztiválon több mint kétezer vendégünk volt, ami egy első körös rendezvény esetében szép szám. Többek között ezért, és a sok pozitív visszajelzés miatt éreztük létjogosultnak, hogy idén, december 9-én ismét megszervezzük fesztiválunkat – emelte ki Szalay Zsolt, a szervező Retronicfestival Kft. ügyvezetője, aki elmondta, a Veszprém Arénába a ’90-es évek legnagyobb hazai fellépői – a Happy Gang, az Ámokfutók, a V-tech, a TNT, az Ufó, a Desperado és a Splash együttes –, illetve a német La Bouche formáció hozza el az utánozhatatlan retró dallamokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!