10°

Borosta

5 hónapja
Veszprém - Első hallásra nehezen férhet meg egymással a zenészmúlt és az online-specialista szakma, ám Baráth Péter, a Napló online technikai support managere, a Rubber Puppet szólógitárosa a bizonyíték rá, hogy a kettő nem zárja ki egymást.
1 éve
Veszprém - Véh Balázs neve ismerősen cseng a sportszerető közvélemény előtt. A fiatalember bebizonyította, a sportpályafutás után is van lehetőség karrierépítésre, amit Az Év Vállalkozója 2015-díj fémjelez.
1 éve
Az állatok és a természet szerelmesének kell lennie annak, aki sólymokkal foglalkozik. A mindennapi törődés nem pusztán az etetésükből áll, röptetni kell őket, hogy edzésben legyenek.
2 éve
A nagykorúság határán, egy lelkes kis fiúcsapat birkózóizmai pattanásig feszülve várták, hogy erejüket a sok edzés után végre összemérhessék: a régen várt nagy versenyre készültek.
2 éve
Közel húsz éve élnek ugyanolyan szeretettel a hivatásuknak a Nádai-testvérek, akik szinte azonos pályát jártak be ez idő alatt a tűzoltóságnál. Megrázó és kicsit viccesebb történetekről is mesélt a veszprémi, illetve fűzfői tűzoltóparancsnok.

Legolvasottabb

1
17 százalékkal magasabb a fizikai munkások órabére a tavalyihoz képest
2
Konditeremmel bővült az alsóörsi sportcsarnok
3
Lallana novemberben visszatér a pályára
4
Elkapták Várpalotán a körözött bűnözőt!
5
Továbbra is élvezhetjük az őszi nyarat
a balhés helyszín
Újra felléphet Justin Timberlake az NFL-döntő félidős műsorában
1071,8 kilós / 30 perce
Joel Hollandé a világ legnagyobb tökje
Kiállították a hétvégén a New York-i Botanikus Kertben azt a több mint egytonnás tököt.
Gyász
/"Ami neked csend, és nyugalom Az nekünk örökös fájdalom..."/ Fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *FEKETE ISTVÁN* *nyugalmazott katonai százados* 75 éves korában csendesen megpihent. Temetése október 25-én 11 órakor lesz a devecseri új temetőben, katonai tiszteletadás mellett. Családja
/"Megállt a szív, megállt a kéz, Nincsen szó az ajkadon. Szívünkben örökké élsz, Mert szerettünk nagyon..."/ Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *ÉKES ANDRÁSNÉ* *szül. Mayer Mária* életének 80. évében csendesen megpihent. Temetése 2017. október 24-én, kedden 14.15-kor kezdődő gyászmise után 15 órakor lesz a herendi temetőben. Gyászoló család
Szomorú szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy édesapánk, nagyapánk, testvérünk, *DR. SARKADY ÁRPÁD SÁNDOR* *szülész-nőgyógyász szakorvos* 2017. október 17-én örökre megpihent. Temetésre 2017. október 20-án 11 órakor, a református egyház szertartása szerint került sor. Utolsó útjára, akaratának megfelelően, szűk családi körben kísértük a veszprémi Vámosi úti temetőben. Október 22-én, vasárnap délelőtt 10 órakor a Veszprémi Református Nagytemplomban megtörténik a gyász esemény hirdetése és ott imádkoznak az Őt gyászolókért. Gyászoló család
torkon szúrta / 46 perce
Megkéselt egy orosz rádióst Moszkvában
falopásért / 1 órája
Főbe lőtték a román rendőrök
a vágyak tárgya / 1 órája
Miért nőnemű a hajó?
a népesség 10%-a érintett / 3 órája
Kideríthették, mi okozza a diszlexiát
BL Yacht Club / 3 órája
Zongora és vitorláshajó -Különleges videó népszerűsíti a Balatont!
veol.hu
forradalom / 3 órája
Hazaszeretetet és küzdeni tudást tanulhatunk '56 hőseitől
Marton Attila