Borosta

2010.11.12. 08:56

Az alsóneműre nem figyelnek eléggé

A nők szerint a férfiak többsége rutinszerűen öltözködik, ráadásul a legkevesebb gondot az alsónemű kiválasztására fordítják.

Sámel József

A férfiak többsége a ruhatár megfelelő darabjainak kiválasztásakor az alsóneműre fordítja a legkevesebb gondot, pedig a nők számára cseppet sem elhanyagolható, hogy milyen alsóneműt hord a férfi, s talán ezzel is magyarázható, hogy a gyengébbik nem képviselői a lehető legnagyobb odafigyeléssel és körültekintéssel viseltetnek saját fehérnemű-kollekciójuk iránt, hiszen tudják, hogy egy divatos, szexi darab olykor megmentheti az egész estét.

A divattervezőknek némileg azért eltér a véleménye a nőkétől, szerintük ma már a férfiak is ízlésesebben öltözködnek, mint tették azt korábban. Mindenesetre a divat szakértői pár jó tanáccsal is szolgáltak. Azt javasolják: a régi, kopottas, esetleg kirongyolódott boxeralsókat ajánlott kidobni, helyettük olyan új alsónemű-kollekciót érdemes kialakítani, ami legalább tíz darabból áll.

A sportos életformát követő férfiaknak még ennél is több alsónadrágra van szüksége, a napi edzéshez ugyanis kifejezetten kényelmes darabokra is szükség van. Mindazonáltal a tömegcucc alsóneműkön kívül érdemes beszerezni néhány márkás darabot is.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!