Borosta

2011.05.10. 05:44

Jobb felütés után a balcsapott

Vajon ki ne játszott volna el a gondolattal, milyen érzés lenne ringbe szállni Pacquiao, Hatton, Hopkins vagy a Klitschko-fivérek ellen?

Sámel József

A PS-re készült Fight Night Champion valóra váltja az álmokat, sőt, többet is ad. A PC-s társadalom továbbra is rághatja a kefét, hiszen a Fight Night-sorozat még most sem érhető el számukra, viszont a Playstation-generáció pontosan tudja, hogy a bunyós játék ötödik szériája milyen élménnyel kecsegtet. Azt talán felesleges megemlíteni, hogy a grafika fantasztikus, ebből adódóan a mérkőzések hangulata is remek, az ütések csattannak, a vérömlenyek azonnal megjelennek a bokszolók arcán, sőt, a menetek előrehaladtával az izzadság cseppek is szaporodnak. A játék legnagyobb újdonsága, hogy az EA Canada fejlesztő csapata úgynevezett sztorimódot is beépített a játékba, a történet szerint Andre Bishopot terelgetjük a börtönbunyótól a profi világ csúcsáig. A Champion mód nemcsak egy történetet mesél el, hanem kiválóan felépített tanuló részként is szolgál, a játék ugyanis folyamatosan adagolja az új technikákat, ütésfajtákat. A sztori-mód mellett persze saját magunkat is megformálhatjuk, s ringbe léphetünk a jelenkor bunyósaival. Arról már nem is beszélve, hogy az ikonokkal, Tysonnal, Alival, Frazierrel is meccselhetünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!