Borosta

2011.05.09. 09:10

Sebestyén Balázs: a VV szereplők felkapottak, de egy idő után kell a teljesítmény

Kora hajnalban kel, késő estig dolgozik. Sebestyén Balázs rádiós és televíziós műsorvezető bírja a tempót, ha pedig fáradtnak érzi magát, ledől egy keveset délután.

Matolcsi Renáta

Balázs a Class FM reggeli adását vezeti Rákóczi Ferivel és Vadon Janival, mint mondja, évente egyszer elhagyják budapesti stúdiójukat és nyakukba veszik az országot. Ez zajlik épp ezekben a napokban.

- Jó ilyenkor találkozni azokkal az emberekkel, akiknek tulajdonképpen az egész műsort készítjük. Beszélgetésre nagyon nincs idő, inkább aláírásokat osztogatunk, és sokan kérnek közös fotót is. Délben már a következő helyszínre autózunk, a szállodában én leginkább pihenek, és a családommal vagyok, a többiek másfelé csinálnak maguknak programot.

Balázs sokat dolgozik, előző este nyolckor még a televízióban volt, reggel korán kelt a Morning show miatt, este pedig már újra a tévé képernyőjén köszönti a nézőket élőben.

- Tudod, egy idő után megszokja az ember a korán kelést, én, ha érzem, hogy fáradt vagyok, délután pihenek egy kicsit. Az országjárás néhány állomására a kisfiam is elkísér, aranyosan nézelődik körülöttünk, jól elvan – mondja Balázs, aki büszkén meséli azt is, a másfél éves Beni már próbál összefüggő mondatokat mondani, egy kicsit már beszélgetni is lehet vele.
Úgy látszik, jó kommunikációs készséget volt kitől örökölnie, ám Balázs fanyar humorát is megcsillogtatja, amikor azt mondja: - A szállodában külön szobában vagyunk a fiúkkal, az enyém egy kicsit nagyobb, mint a többieké.

Balázs, aki több, mint tíz éve van a szakmában, és négyszer választották meg az év műsorvezetőjének, a minap Siófokon megrendezett médiakonferenciára is ellátogatott Rákóczi Ferivel.

- Fontosnak tartom, hogy a szakma képviselői időnként találkozzanak, beszélgessenek egymással. Nekem ugyan erre most nem volt időm, mindössze egy kerekasztal-beszélgetésen tudtam részt venni. A téma az volt, hogy manapság kik a celebek, és hogy mekkora ereje van a televíziónak. A véleményem az, hogy például a Való Világ szereplői joggal felkapottak most, hiszen sokan nézik, kedvelik őket. Ám egy idő után kell a teljesítmény, az, hogy letegyenek valami az asztalra. Ez lehet műsorvezetés, egy lemez, bármi, de szerintem kevesen maradnak meg közülük igazán a köztudatban. Majd meglátjuk, ők mit tudnak felmutatni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!