Borosta

2011.12.30. 09:36

Apanapló - Hatástalan tiltások

Ez a gyerek már annyi mindent ért! Amikor például fürdés közben apa nyomatékosan felhívja a figyelmét: Marci, ne igyál a vízből, azonnal elkezdi szorgalmasan lapátolni a vizet a műanyag hajóból a szájába.

zaol.hu

Nagyon fogékony arra is, ha a család feje a laptop klaviatúráját kalapálja, ilyenkor bőszen kéredzkedik fel az asztalra, ahol aztán lekucorodik az egér és a gép közé, majd szorgalmasan ütni kezdi a billenytűzetet. Miután megunta (és apa munkáját sikeresen átkonvertálta), ráfekszik a laptop képernyőjére és elkezdi a gépet összecsukni. Ne csukd össze! - mondja  már  emeltebb hangon apa, amire Marci vérszemet kap, már két kézzel erőlteti a lecsukást. Mert ugyan a gyermek ért mindent, csak valahogy mindig lefelejti a nemet. Amikor apa azt mondja, NE igyál, ő csak az igyál-ra figyel, amikor arról van szó,  NE csukja össze, ő  csukni akar mindenáron. Vajon Marci tényleg nem tudja a nem jelentését? Apának inkább az a gyanúja,  tudja ő, ám mégis, mennyivel nagyobb mulatság meginni a fürdővizet, nem beszélve arról, hogy a laptop meg milyen jól hajlik. Csak az a kérdés, meddig bírja. Mármint a laptop. Meg apa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!