szponzorált tartalom

2018.06.04. 18:46

Útmutató férfi nyári ingekhez (x)

Nyáron is kihagyhatatlan a férfiak ruhatárából az ing, amely minden formálisabb megjelenéskor előkerül. Sokaknak télen-nyáron a munkahelyi viselete ez.

Nem keveseket érint tehát a kérdés: milyen inget hordjunk idén nyáron?

 

Irodába, tárgyalásra? Minta nélküli slim-fit

 

Azokon a helyeken, ahol a dolgozók ügyfelekkel foglalkoznak, előírás a szabatos viselet, és nyáron legfeljebb a zakó elhagyása megengedett az erősebb nem számára. A legszigorúbb munkahelyeken nem járnak sokkal jobban a nők sem, nekik még harisnyát is illik felvenni (szerencsére feltalálták már a légkondícionálást).

Az ilyen helyzetekben meglehetősen kötött, milyen ing hordható: fehér vagy világos színű, hosszú ujjú, elegáns szabású. Az összes többi típus, úgymint kockás, farmer, vagy rövidujjú ki van zárva.

 

 

A legjellegzetesebb típus az elegáns vonalon a slim-fit, azaz testhezálló fazon. Ha lazábban is festhetünk, akkor a lenvászon ing is jó opció – könnyedebb és természetesebb anyagú.

Érdemes nyárra vastag vászon vagy pamut helyett extra vékony pamut anyagot választani.

Ha nem slim-fit, akkor regular-fit lehet az ing; ám most épp nem erre leng ki a divat ingája. Ezt a bővebb, konzervatívabb szabást mostani megjelenésében egyébként néha csak a szakértő szem tudja megkülönböztetni a test vonalát követő, szűkített fazontól.

Aki testesebb, netán pocakos, az mindenképp ezt válassza, de ‘elrejtőzni’ nem lehet a jelenlegi ingekben. A bő ‘Jóbarátok’ stílusú ingek most nem menők.

 

Ha egy fokkal lazább helyen dolgozunk, variálhatunk az ingek terén. A sötét, fekete darabok – valljuk be – kicsit pincéres vagy krupiés megjelenést adnak, de ha valakinek jó az alakja, azon ez a karcsúsító szín remekül mutat.

 

Dupla whisky, dupla gallér

 

Nem dolgozunk olyan helyen, ahol casual wear, azaz formális megjelenés az elvárt, vagy egyszerűen lazábban, de ingben szeretnénk tölteni a szabadidőnket?

Hatalmas divat most a kubai galléros ing. Ennél nyáriasabb megjelenés nincs! Már tavaly hódítottak ezek a rövidujjú, dupla galléros ‘Tony Montana’ ingek. 2018-ban a tavaly nagy kört futott hawaii minta már kicsit idejétmúlt.

Csak egy lenvászon térdnadrág és egy stílusos papucs kell hozzá. Különösen a keskeny vállú férfiaknak érdemes kipróbálni ezt a variációt.

 

Ha inkább mintásat szeretnénk inkább hordani, természetesen a csíkos mindig jó opció, így ebben a szezonban is. Most a breton csíkok a legtrendibbek. Ez voltaképpen a klasszikus, franciás kék-fehér tengerész csíkosat jelenti – ingen természetesen jobb függőlegesen, mint vízszintesen hordva.

kül illenek tavaszi-nyári ruhatárunkba.

Címkék#otto#ing

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!