Borosta

2011.07.21. 11:29

A gyártók a fejhallgatók külsejével is sokat foglalkoznak

Ma már többféle fülhallgató is található a piacon. Azok is kedvükre válogathatnak, akiknek a dizájn is számít.

Bajdó Bettina

A legújabb Aviator fejhallgatók formavilágát a klasszikus repülős szemüvegek inspirálták. A jó minőségű hangzásról pedig a neodímium mágneses, 40 milliméteres hangszórók gondoskodnak. Az utcai és otthoni felhasználásra is alkalmas fejhallgató új stílust visz a zenehallgatásba.

Fejlesztése során a szakemberek szem előtt tartották a többrétű zenei stílus iránt fogékony felhasználók igényeit. Az Aviator technológiája a hallgatót a saját zenei amfiteátrumába varázsolja, ahol mindenki részese lehet a kifinomult zenei élménynek.

A fejhallgatót bőr borítású memória habbal párnázták ki, melynek köszönhetően hosszabb viselés esetén sem válik kényelmetlenné. A stílusos, polikarbonát, rozsdamentes acél és alumínium elemekből felépülő fejhallgató fekete, fehér és barna színekben lesz kapható.

Egy másik gyártó is új fejhallgatót dobott piacra és egy elég jó indításnak számító Bluetooth fejhallgatót mutatott be. Igazodva a mai trendekhez a termék könnyű, dizájnos ívet, elegáns és vezeték nélküli támogatást is kapott. A fejhallgatót Bluetooth módban a hangszórók külső részén érintéssel lehet vezérelni, így lehet számokat váltogatni vagy akár felhívni valakit.

Kapott beépített mikrofont is és a legtöbb Bluetooth-képes telefonnal kihangosított beszélgetést is le lehet bonyolítani, mégis nem ez, hanem a kinézete a legmegnyerőbb. Akár össze is lehet csomagolni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!