Borosta

2010.12.09. 16:37

Fecskétől boxerig: a férfi alsó színe, alapanyaga is számít

Lehet visszafogott, mintás, állatfigurás, névvel díszített. Férfi alsók között válogattunk.

Bajdó Bettina

Egy szombathelyi szaküzletben elmondták, hogy az alsónemű divatban évekkel ezelőtt még a fecske hódított, ám amikor megjelent a piacon a boxer, a fecskedivat rohamos hanyatlásnak indult. Először a szűkebb fazonok hódítottak, majd később a lazább, lezserebb formákat kedvelték.

Van, aki a boxert részesíti előnyben, mivel szellős, nem szorít, nem meleg. Ám sportoláshoz nem a legideálisabb. Van, akinek a férfi alsó a fecskénél kezdődik. A szűkebb nadrágok kedvelőinek áldás, mivel nem gyűrődik be az alsó, kellemes tartást ad, minden a helyén van a nadrágban.

Léteznek köztes megoldások is: vannak olyan boxerek, melyek a lágyéki részen olyan tartást biztosítanak, mint egy fecske. A férfi fehérnemű választékában mindegyik változat megtalálható. Egyik sem tudta kiszorítani a másikat a piacon, mert a férfiak bizonyos rétege nagyon ragaszkodik a már megszokott darabokhoz.

A fiatal korosztály tagjai a lezsernek nevezett boxerokat viselik előszeretettel, míg a közép korosztály a testhez simuló alsókat kedveli.

Hozzájárul a férfiak választásához az is, hogy milyen az alapanyaga a fehérneműnek, és számít a szín is. Inkább a visszafogott színeket kedvelik, legkelendőbbek a fehér, a fekete és a szürke alsók. Vannak egészen egyszerűek, egyszínűek, vagy egyszerű mintázatúak. Konzervatívan csíkos, vagy kockás férfi alsók, esetleg kissé összetettebb díszítésűek. Van olyan férfi alsó, amin kedvenc zenekarunk neve és logója látható, vagy esetleg a favorizált autómárka emblémája virít rajta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!