Borosta

2010.09.25. 17:53

iPhone 4G : Férfias forma, üveg hátlappal

A héten hazánkban is bemutatják az iPhone legújabb kiadását. Néhány európai országban már elérhető a legújabb készülék, hatalmas sikert aratott.

Bajdó Bettina

Az iPhone kamera, hordozható zene- és filmlejátszó  funkciókkal is rendelkezik a hagyományos telefon funkciók mellett. Emellett e-mail, webböngésző szolgáltatásokat is nyújt, képes csatlakozni wi-fi kapcsolaton keresztül wlan-hálózatokhoz. Támogatja az EDGE  adatátviteli technológiát is.  Rohamosan fejlődnek  a mobiltelefonok, idén az Apple is új generációs iPhone-t dobott a piacra. Az új iPhone két verzióban kapható: 16 Gb-s és 32 Gb-s változatban is. Néhány adat az új verzióról: egy töltéssel hét órányi beszélgetést lehet folytatni, 10 órát netezhetünk wifin, hat órát 3G-n, 10 óráig videózhatunk, s 40 óráig hallgathatunk zenét. Kijelzője sokkal nagyobb felbontású a jelenlegi iPhone 3 modellnél, élesebb és szebb a látható kép.  Újdonság, hogy micro SIM-kártyával lehet használni, nem a mindenhol elterjedt hagyományos SIM-mel.

Azok szerint, akik kipróbálták már, az új készülék   sokkal férfiasabb jelenség, szögletes, egyenes vonalakból áll. A hátlapon ugyanaz az üveg van, mint az előlapon, ami ugyan elegánsabb, mint a korábbi modellek műanyagja, ugyanakkor sérülékenyebb is azoknál.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!