Borosta

2011.02.26. 13:33

Megizzasztja a játékost: a program nagyszerű közösségi játékélményt nyújthat

Egyre népszerűbb az a játék, mely közben nem székben ülve nyomkodjuk a gombokat, hanem az egész testünket használva élvezzük a versengést.

Bajdó Bettina

Egy játékokat forgalmazó cég kontrollerei első látásra inkább hasonlítanak egy távirányítóra, azonban a beépített mozgásérzékelős technológiának köszönhetően hamar teniszütőként, golfütőként, golyóként, bokszkesztyűként vagy kardként is funkcionálhat. A játékok irányítása egyszerre szórakoztatja és mozgatja meg a játékosokat.

Ez a program igencsak más, mint a többi. Nagyszerű közösségi játékélményt biztosít, és még jól meg is mozgatja a játékosokat. A konzol által nyújtott közösségi szórakozás pedig több, mint amit egy lan-party vagy netes játék biztosít, hiszen a játékosok egy szobában vannak együtt, és nem csak mikrofonon keresztül kommunikálnak egymással.

Ráadásul az se mondható el, hogy csak a fiatal generáció számára ad játéklehetőséget: akár szülőkkel vagy akár nagyszülőkkel közösen is jót lehet játszani, mivel az irányítás elsajátítása jóval könnyebb, mint bármilyen más játéké, hiszen hasonlít az élő játékra.

Így aztán családi vagy baráti összejövetelek, bulik remek kiegészítője is lehet, feltéve, hogy van a tévé előtt elegendő hely ahhoz, hogy például tenisz, boksz vagy golf  közben ne egymást találjuk el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!