Borosta

2011.06.01. 13:28

Újabb hordozható DVD-lejátszók a piacon

Újabb hordozható DVD-lejátszók jelennek meg a piacon. Bár sokan eltemették már a hordozható DVD-lejátszókat, úgy tűnik, hogy csillaguk még nem áldozott le.

Bajdó Bettina

Az évezred elején még mindenki nagy reményeket fűzött a hordozható DVD-lejátszókhoz. Ám amikor megjelentek a piacon az egyre kisebb méretű notebookok (netbook-ok), meglehetősen visszaesett a kereslet a lejátszók iránt.  Ennek ellenére túlzás lenne azt állítani, hogy leáldozott a DVD-lejátszók csillaga, hiszen a nagy gyártók rendszeresen piacra dobják újabb és újabb megoldásaikat. Az eszközt elsősorban utazás közbeni szórakoztatásra szánják, ám hasznos lehet azok számára is egy ilyen készülék, akiknek nincs kedvük vagy tudásuk ahhoz, hogy egy notebookkal játszadozzanak. Azok is jól járnak vele, akik nem töltögetnek le filmeket, komolyabb DVD-gyűjteménnyel rendelkeznek, vagy csak  elsősorban az egyszerűséget preferálják egy szórakoztatóelektronikai termék esetében. Jól jöhet egy sokoldalú hordozható lejátszó azoknak is, akik például kórházban fekszenek, sokat járnak horgászni, esetleg szeretnének megnézni egy filmet az ágyban elalvás előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!