Borzavár

2016.06.25. 16:49

Operett és favágás - A borzavári falunapon változatos programsorozat várta a látogatókat

Borzavár - Mi azt keressük, ami összeköt bennünket, erre az összetartásra büszkének kell lennünk és meg kell őriznünk – mondta Dócziné Belecz Ágnes polgármester a falunapon az Emlékparkban.

Kutasi Zsófia

Hozzátette: - Boldogságunk kulcsa a saját kezünkben van, gondolatainkban és tetteinkben gyökerezik. Mindenkinek hozzá kell tennie valamit képessége és tudása szerint az egyéni és közös sikerek elérése érdekében.

Fotó: Kutasi Zsófia

A polgármester méltatta a Borzavári Népdalkör, a Faluszépítő egyesület, az óvoda és iskola dolgozóinak, tanulóinak tevékenységét, munkáját. Kiemelte, a kitűzött célért a közösség tagjainak egymást segítve még messzire kell eljutnia.

A falunapon változatos programsorozat, többek között operett műsor és favágó bemutató várta a látogatókat. 10 órától kezdődött a főzőverseny, a megnyitón felléptek az általános iskolások, a Borzavári Népdalkör és a Zirci Tücsök Zenekar.

Címkék#Borzavár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!