11°
19°

Bulivan

3 hónapja
VELENCE Ki ne örülne annak, ha az idei fesztiválozása egy komoly ösztöndíjjal zárulna? Az EFOTT-on még ez is megtörténhet, hiszen ott keresik majd a jövő új műsorvezetőit.
3 hónapja
VELENCE - A műfaj szerelmesei idén igazi elektronikus zenei kavalkádnak lehetnek fültanúi. Július 11. és 17. között ugyanis olyan sztár DJ-k teszik tiszteletüket a Velencei-tónál, mint Borgore, Dyro, Flux Pavilion és az olasz DJ páros, a Vinai.
1 éve
Szeptember 10-én az autentikus hazai alterrock legfényesebb csillaga, a Kiscsillag ragyog majd a balatoni éjszakában - Tihanytól Szántódig.
1 éve
Velence - Tizennégy méteres torony, embermosógép, piatőzsde, karrierindítás, megannyi sport- és turisztikai program - a felsoroltak mindegyikével találkozhat az, aki július 12-17. között kilátogat a Velencei-tó partjára, az egyetemisták legnagyobb nyári bulijára.
1 éve
Várpalota - Fergeteges hangulatot teremtett Csonka András előadóművész a közelmúltban rendezett önkormányzati bálon, amelynek ezúttal is a Thury-vár adott méltó otthont.
2 éve
Balatonszőlős - Tolvai Renáta, az Esti Kornél és Sub Bass Monster is fellép a hétvégén a Szőlős kör sport és kulturális fesztiválon.

Legolvasottabb

1
Hajrában lőtt góllal nyert a zánkai együttes
2
Fókuszban a közlekedés
3
Két autó ütközött, az egyik az árokba csapódott Zirc és Csesznek között
4
Beteg kislánynak kérnek segítséget az úrkúti focisták
5
A Füred nyerte a megyei rangadót
negyed mérföld
A leggyorsabb autókat győzte le a Tesla
Időjárás / 6 órája
Hétfőn sem ússzuk meg szárazon
Eső főleg nyugaton várható, de teljes egészében sehol nem zárható ki.
Gyász
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy *GÁSPÁR ANTALNÉ* *szül. Fenyő Ilona* 75 éves korában elhunyt. Temetése 2017. szeptember 28-án 14 órakor lesz a balatonalmádi pinkóczi temetőben. Gyászoló család
/"Búcsúztam volna tőletek, de erőm nem engedett, Így búcsú nélkül szívetekben tovább élhetek..."/ Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *GÓCZÁN FERENC * 82 éves korában csendesen megpihent. Temetése 2017. szeptember 28-án, csütörtökön 14 órakor kezdődő gyászmise után lesz a balatonedericsi temetőben. Gyászoló család
Női röplabda-Eb / 8 órája
Harmadik vereségével búcsúzott a magyar csapat
apostoli buzdítás / 9 órája
Önkorrekcióra kérik Ferenc pápát
39 millió dollár / 10 órája
Kémfilm taszította le a trónjáról a Stephen King-horrort
Baleset / 10 órája
Tömegkarambol történt Nemesvitánál
Kovács Erika
Megye I. / 10 órája
A Csetény a hosszabbításban nyerte meccsét
Horváth Gábor
Német választások / 11 órája
Gyengültek a kormánypártok, az AfD a harmadik erő