Bulivan

2011.07.02. 07:52

A Firkin után leszakadt az ég

A zirci Tündérmajor domboldal idén is megtelt bulizókkal, akik még a rossz idő ellenére is igyekeztek helytállni - mind a pultoknál, mind a színpad előtti első sorokban.

Napló Online

A pénteki napot a fehérvári Kipu kezdte, majd jött az ír folk-punkot játszó Firkin, hogy megmutassák milyen is az igazán őrült kocsmazene.

A zenekar jó hangulatot teremtett, egészen addig, míg le nem szakadt az ég, és el nem ázott a lelkes közönség - ezúttal kívül.

A Magna Cum Laude viszont már csillagos ég alatt adott óriási koncertet.

A szombati napon is folytatódik a Zirci Buli, lássuk mi várhat még ránk:

15:30 Menyét koncert
17:00 Good Time Boys - A csapatot barátok alapították, azért, hogy kedvenc zenekarukat (RHCP)  kis hazai klubokba is elhozzák. Repertoárjuk mindent tartalmaz, így nem csak a Red Hot Chili Peppers kedvelőinek lesz kellemes szórakozás.
18:45 AC/DC/GP - AC/DC zenét játszanak, törekedve arra hogy ugyan úgy szóljon mint az eredeti. "Azonos hangszerek, azonos cucc, azonos 'feeling' - ez a cél."
20:30 Lord - A szombathelyi együttesT 1972-ben alapította Vida Ferenc. Azóta is aktív zenekar, legutóbbi  albumuk 2010-ben jelent meg.
22:30 Pannonia Allstars Ska Orchestra - Nagy népszerűségnek örvend a  magyar népzenét fűszerként használó tradicionális ska zenéjével az együttes.
0: 15 Zup

Címkék#Zirc#firkin

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!