Bulivan

2012.01.22. 08:20

A Kiss Forever Band nemzetközi sikere

Egyedülálló lehetőséget kínál a tribute zenekarok számára a világ egyik legtöbbet utánzott együttese, a KISS. A világhírű formáció nevét viselő létesítmények megnyitóján a legjobbnak választott tribute zenekar léphet fel.

Gyuricza Ferenc

Az egyik legnagyobb amerikai szórakoztató központban, Las Vegas városában március 15-én adnak át újabb létesítményeket, többek között egy KISS tematikájú mini-golf pályát. A megnyitón egy KISS tribute zenekar is felléphet, melyet egy több fordulós pályázat során választanak ki. A versenyre több, mint kétszáz tribute zenekar jelentkezett, melyek közül húszat juttattak tovább az elődöntőbe. Itt már a közönség szavazhatott az általa legjobbnak talált együttesre.

A jelentkezők között volt a magyar Kiss Forever Band is, amely nemcsak az elődöntőbe, de a voksok alapján a döntősök közé is bekerült. A KISS négy zenekarnak biztosít lehetőséget arra, hogy január 29-én élőben is összemérje tudását. A magyar formációnak az amerikai Mr. Speed és Rock And Roll Over, valamint az ausztrál Kissteria együttesekkel kell megküzdenie a legjobb KISS tribute zenekar címért. A győztes jutalma a fellépési lehetőség mellett egy autentikus KISS öltözék lesz, melyet használhatnak majd a koncertjeiken.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!