Bulivan

2012.01.20. 15:44

PaFe! Szavazzunk a fellépőkre!

Várpalota - Idén is a látogatók dönthetik el, hogy kik lépjenek fel az ország túlzás nélkül állíthatóan legnagyobb nyárindító dzsemboriján, a 2012-es Pannónia Fesztiválon (PaFe).

Szabó Péter Dániel

Nem újdonság, hogy a fesztiválszezont a PaFe nyitja, idén is pünkösd hétvégén, azaz május 24-től 27-ig tart majd a buli. Minden bizonnyal ismét fellép a hazai zenei szcéna színe-java, de hogy pontosan kik alkotják majd a négy nap programját, az a tradíciókhoz igazodva ebben az évben is a szavazókon múlik. A fesztivál internetes oldalán január eleje óta öt különböző hazai zenekarra vagy előadóra lehet voksolni, mégpedig úgy, hogy a szavazó a rendelkezésre álló 100 pontot osztja szét kedvencei közt. A szervezők idén sem szabtak határt a kívánságoknak, bárki voksolhat kedve szerint, az viszont újdonság, hogy meghívók küldésével további pontok szerezhetők, ezzel növelve a jelöltek esélyeit. Jelenleg a Tankcsapda vezet, megelőzve a Road, a Quimby, a Depresszió, valamint az Alvin és a Mókusok zenekarokat.

A szavazás január 22-én zárul, annyi azonban bizonyos, hogy a zenekaroknak és előadóknak 10 000 pontot kell összegyűjteniük ahhoz, hogy felkérést kapjanak az idei Pannónia Fesztiválon való fellépésre. A limit elérését követően sorrendben az első 50 bejutott kedvenchez intéznek meghívást a szervezők, az aktuális állás pedig folyamatosan nyomon követhető a fesztivál weboldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!