Bulivan

2012.04.19. 05:38

Rocktalálkozó négy zenekarral

Tapolca-Diszel - Immár második alkalommal rendezik meg a Csobánc hagyományőrző rocktalálkozót a tapolca-diszeli művelődési házban szombaton este.

Szijártó János

A tavaly tavasszal sikerrel debütáló fesztiválon ezúttal négy zenekar lép fel. Az országos hírnévnek örvendő Hungarica mellett a házigazda szerepet is betöltő tapolcai Új Idők, a zalaegerszegi Turán és a sümegi, tapolcai zenészekből álló Határkő lép színpadra a találkozón. A program 18 órakor kezdődik, a közönség először a Határkő együttest hallhatja. A résztvevőket Bognár Ferenc, a művelődési ház igazgatója fél nyolc után köszönti, majd az Új Idők koncertjével folytatódik az este. A Hungarica 21 óra után rezegteti meg a falakat, majd az éjszakába nyúló bulit a Turán fejezi be. A rendezvény céljai között a Csobánc lábánál különösen aktuális történelmi hagyaték ápolása, a nemzeti öntudat erősítése, illetve a műfajt  szerető közönség megajándékozása egy egész estét betöltő, igazi, dübörgő rockfesztivállal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!