NEM ÁLL LE A BULI

2018.04.17. 12:19

Két újítás is lesz az idei Balaton Soundon

Egy forradalmi újítással készül az idei Balaton Soundra a szervezőség, ugyanis a július 4-8. között zamárdi fesztiválra hivatalosak a kontinens legkedveltebb szórakozóhelyei.

Koszorus Rita

Így a bulizók belekóstolhatnak Berlin, Párizs, Brüsszel, Ibiza és London éjszakai életébe is. Ehhez nem is kell mást tenniük, mint jegyet váltani a tizenkettedik Balaton Soundra és felkeresni a Clubs on the Beach helyszínt a fesztivál területén.

Itt felváltva pörgetik majd a lemezeket a berlini Watergate, a párizsi Rex, a brüsszeli Fuse, az ibizai Pacha és a londoni Defected rezidensei. A techno és house szerelmesei Charlotte de Witte, Uner, Claptone, Riva Starr és Sam Divine szettjeire csapathatnak a Balatonra épülő ezer négyzetméteres stégen.

Emellett idén is helyet kap a fesztiválon a világ egyik legismertebb és leglátványosabb partisorozata az Elrow. A legjobb elektronikus zenék, meghökkentő karakterek, őrült performanszok várják az érdeklődőket a karneváli hangulatú partifolyamban. Természetesen impozáns a rezidensek névsora is: Toni Varga, Bastian Bux, Mario Biani, Heidi, Steve Lawler, Richy Ahmed és Patrick Topping is fellépnek az Elrow színpadán.

A legutóbbi Sound-on készült videós összefoglalónk:

Borítókép: sonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!