Bulivan

2010.11.02. 20:30

A zene mellett tette le voksát Tóth Vera

Megjelentette új nagylemezét a Megasztár című televíziós tehetségkutató verseny első szériájának nyertese, Tóth Vera. A Zene kell nekem című kiadvány 13 dalt tartalmaz, melyek szerzője Nagy Tibor volt.

Gyuricza Ferenc

Tóth Vera az új albummal nemcsak azt bizonyította, hogy kiváló képességű énekesnő, hanem az igényes zene mellett is letette voksát. A nagylemez ugyanis nagy ívű dallamokkal teli szerzemények gyűjteménye, olyan kiadvány, amely még a nemzetközi piacon is ritkán jelenik meg. A magával ragadó dallamvilág elsősorban Szekeres Adrien és Gáspár Laci Kikötők című duettje révén ismertté vált, de a Bon-Bon, a Fiesta és a Hooligans mellett is dolgozó Nagy Tibor zeneszerző érdeme, ugyanakkor a gazdag nagyzenekari hangzás is sokat emelt a produkción.

 

 

Tóth Vera a régi nagy slágerek világát idézi meg, ugyanakkor dalai mind stílusokban, mind mondanivalójukban aktuálisak és modernek. Az énekesnő a lemezen a soul, az R&B, a blues, a funky és a gospel világába s betekint, mégis egységesnek tekinthető a teljes korong.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!