Bulivan

2009.09.21. 12:39

Ákos új klipjéről a rajongók döntenek

Napló - Ákos a VIVA nézőire bízza, melyik koncertklipje kerüljön legközelebb képernyőre. Az énekes nemrég végetért, 40+1 turnéját rögzítették, ebből választottak ki három felvételt – a Dúdolni halkan, a Csillagok alatt és a Gumicukor című szerzeményeket. A mai Interaktívban láthatják a nézők ezt a három koncertklipet, a szavazás is elindul, és hamarosan kiderül, melyik lett a kedvenc.

Kiss Nikolett

Az Ákos-honlap látogatói és a VIVA TV nézői szavazással döntik el, hogy melyik klip képviselje a jubileumi, akusztikus koncerteket megörökítő ÁKOS 40+ című dupla CD / DVD / Blu-ray kiadványt a zenetévéken.

Ma, a VIVA TV Interaktív című műsorában Ákos maga mutatja be a három koncertklipet (Gumicukor, Csillagok alatt, Dúdolni halkan), amelyek közül az Ákos-honlapon és a VIVA TV honlapján választhatnak az érdeklődők szeptember 29-ig.

Ákos elárulta, neki nagyon sokat jelentett ez a turné, ezért különösen fontosak a klipek is.

"Életem eddigi legszebb koncertélményét kaptam a jubileumi előadásoktól, és sok visszajelzésből tudom, hogy másoknak is többet jelentett két óra kikapcsolódásnál. 

Két másodperc csönd a dal lecsengése és a taps felcsattanása között néha többet ér, mint sok zajos siker." - nyilatkozta Ákos.

Szavazni tehát szeptember 29-ig lehet, a Gumicukor, a Csillagok alatt és a Dúdolni halkan koncertklipek közül csak egy maradhat.

Az, hogy melyik kerül végül képernyőre, szeptember 30-án, szerdán derül ki, természetesen a VIVA Interaktív című műsorában. 

A szavazók értékes ajándékokat nyerhetnek, például a jubileumi Ákos 40+ dupla CD és DVD dedikált példányait.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!