Bulivan

2010.12.15. 18:04

Az Angyalok erdejébe látogat Placido Domingo

Európa első jótékony karácsonyfa-kiállításának ad helyet a budapesti Felvonulási tér. Az Angyalok erdejét december 5-én nyitották meg, azóta minden este több ezer karácsonyfaizzó fénye köszönti káprázatos szín-kavalkáddal az oda látogatókat. A különleges kiállításnak december 19-én illusztris vendége lesz, Placido Domingo operaénekes is megtekinti azt.

Gyuricza Ferenc

A január 6-ig ingyen látogatható helyszínen fellépett már Vincze Lilla és a Napoleon Boulevard, de szerepel ott Zséda, Palcsó Tomi, Mujahid Zoli és Tóth Vera is. A későbbiekben az érdeklődők találkozhatnak még az Arcangeli együttessel, az Oláh Dezső Trióval, Pintácsi Vikivel, a No Commenttel, valamint Zoltán Erikával és tanítványaival is. A gyerekek számára szintén sok érdekes programot kínálnak, fellép Maya Manó, Misi Bohóc, a Bóbita együttes, a Kolompos együttes, Korhecz Imola és a Cimbora együttes, a Napraforgó meseszínház, Farkasházy Réka, illetve lesz állatsimogató is.

Az Angyalok erdeje a köz- és magánszféra közös, a szeretet ünnepére épülő kezdeményezése, melynek fővédnöke, dr. Schmitt Pál köztársasági elnök felesége, Makray Katalin. A tárlaton minden karácsonyfa egy-egy nemes ügyet képvisel. Az Angyalok erdeje szervezői szeretnék felhívni a figyelmet a társadalom számára fontos, támogatásra szoruló témákra, így ösztönözve mindenkit összefogásra, együttérzésre, jótékonykodásra. A felállított karácsonyfáknál rövid, fényképes ismertető mutatja be a kezdeményezést. A rendezvény keretében vállalkozások fogadhatnak örökbe karácsonyfákat, hogy így népszerűsítsenek, támogassanak egy-egy alapítványt, jótékony szervezetet, közösséget, kórházat, templomot, iskolát, személyt vagy családot, de szavazni is lehet az egyes támogatandó célokra, a legtöbb voksot kapó ügy 5 millió forintos fődíjban részesül.

Még több zene!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!