Bulivan

2009.08.19. 14:04

Brad Pitt "röhejesnek" nevezte Tom Cruise Stauffenberg-filmjét

Hamburg - Nem szűnik a viaskodás a két filmsztár között: ezúttal Brad Pitt csípett egyet Tom Cruise-on, amikor a Stern című német magazinban kijelentette, hogy kollégája Stauffenberg-filmje "röhejes".

MTI

A 45 esztendős Pitt a Becstelen Brigantyk című háborús filmjével kapcsolatban beszélt arról, amire korábban már a film rendezője, Quentin Tarantino is célzott a német lapban: nevezetesen, hogy a közelmúltban bemutatott, a Hitler elleni merényletet feldolgozó Valkűr meglehetősen ódivatú.
    
Pitt elmondta, hogy ezzel szemben a Brigantyk a műfaj hagyományaival szakítva "lerombolja a megszokott jelképeket". Tarantino még azt is megengedte magának, hogy három nyelven szólaltassa meg szereplőit, amit a színész a jövő filmkészítéséhez vezető lépésnek nevezett, és igazán "ütősnek" értékelt.
    
A héten a mozikba kerülő Becstelen Brigantyk azt mutatja be, hogy mi lett volna, ha egy amerikai zsidó katonákból verbuvált osztag 1944-ben módszeresen nekiállt volna a náci vezetők kiirtásának.
    
A korábban jó barátságban lévő Pitt és Cruise között egyes találgatások szerint Cruise Nicole Kidmannel kötött, karrierjét egyengető "érdekházassága" miatt fagyott meg a levegő. Pitt állítólag annak sem örült, hogy szcientológus kollégája gyakran invitálta egyháza rendezvényeire.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!