Bulivan

2017.06.15. 18:50

EFOTT: elektronikusbulikkal is erősít

VELENCE - A műfaj szerelmesei idén igazi elektronikus zenei kavalkádnak lehetnek fültanúi. Július 11. és 17. között ugyanis olyan sztár DJ-k teszik tiszteletüket a Velencei-tónál, mint Borgore, Dyro, Flux Pavilion és az olasz DJ páros, a Vinai.

Napló információ

Az izraeli DJ, Borgore világkörüli turnéjába már egyszer beiktatta az EFOTT színpadát, hatalmas bulit hozva ezzel a magyar közönségnek.

A legtehetségesebbek egyikének tartott holland DJ, Dyro először lép majd a közönség elé. A fiatal zenész 2011-ben robbant be a köztudatba, és hamarosan olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint Hardwell és a Bright Lights, illetve Tiesto.

 

Joshua Steele, vagy ahogy a rajongók ismerik Flux Pavilion a koncertek mellett szokatlan ötletek kivitelezésében is szívesen vesz részt. Ilyen volt például, amikor a Walt Disney cég kérésére újramixelte a Star Wars Rebels animációs sorozat főcímdalát.

A Vinai is hazánkba látogat idén nyáron. Az olasz testvérpár szintén az újabb DJ generációhoz tartozik. Első sikereiket a Hands Up című dallal szerezték.

A külföldi sztár DJ-k mellett a magyar elektronikus zene olyan neves képviselői is ott lesznek a fesztiválon, mint Metzker Viktória, Andro, JumoDaddy és Pixa. De a szervezők ígérete szerint minden zenei stílus hangsúlyos szerepet kap a rendezvényen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!