Bulivan

2017.06.23. 15:15

EFOTT: Pörög majd az élet

VELENCE Ki ne örülne annak, ha az idei fesztiválozása egy komoly ösztöndíjjal zárulna? Az EFOTT-on még ez is megtörténhet, hiszen ott keresik majd a jövő új műsorvezetőit.

Napló-információ

Július 11-17. között az EFOTT-on a zenei, turisztikai és gasztroprogramokon túl további lehetőségekből szemezgethetnek a fesztiválozók. A fesztivál idén új aktivitást szervez. A vállalkozó kedvűek csapatokat alakítva versenyezhetnek egymással sportos, funky és kocsma témakörű játékokban, értékes nyereményekért. 12 évesen már túl van 250 fellépésen, bejárta a világot, és több formáció tagjaként is helytállt már.

Wesser Patrik ma a világ egyik legfiatalabb dobosa. Zenekarával, a Crocodile Rockkal július 13-án vélhetően az EFOTT közönségét is meghódítja. A fesztiválon a strandröplabda- és strandké-zilabda-bajnokság mellett az EFOTT-ozók teqballozhatnak, vízi és buborékfocizhatnak, kipróbálhatják a wakeboardot és a street workout parkot, de lesz sárkányhajózás, strandvízilabda, frizbi- és cheerleading-bemutató is. A legsportosabbak belül biciklivel érkezhetnek a helyszínre, az igazán aktívak pedig minden reggelt mozgással indíthatnak majd. A látványkonyhában csütörtöktől vasárnapig minden délután egy-egy ismert zenekar bizonyítja: tud egyszerre főzni és énekelni.

Wesser Patrik, a világ legfiatalabb dobosainak egyike zenekarával, a Crocodile Rockkal július 13-án lép fel az EFOTT-on Fotó: EFOTT

Az idei EFOTT a karrier-indítás első lépcsője is lehet. Nagy Réka, a TV2 fiatal műsorvezetője ugyanis a fesztiválon keresi majd a jövő képernyős arcait, a castingon legjobban teljesítők közül pedig valaki akár ösztöndíjat is nyerhet.

EFOTT - Csak szabadon...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!