Bulivan

2009.04.15. 13:42

Hannah Montana csúcsokat dönt a mozikban

USA - A Disney sikersorozata a Hanna Montana egy fiatal lányról szól, aki nappal úgy él, mint egy normális tinilány, ám éjszaka énekesnővé válik titokban. A népszerű sorozatból készült mozifilmet a hétvégén mutatták be a tengerentúlon, ahol már az első pár napban 33 millió dolláros jegybevételt ért el, megelőzve ezzel az egy héttel előbb bemutatott és igencsak jól induló Halálos iram című filmet.

nincs nev

Az alig 16 éves énekes-színésznőt ezzel a leggazdagabb fiatal sztárok közé emeli a film, a listát eddig a Harry Potter filmekből ismert Daniel Radcliffe vezeti, de úgy látszik, hogy nem sokáig. 

Miley
-nak egyébként hatalmas rajongótábora van, nemcsak a tengerentúlon, hanem nálunk is, farsangkor az egyik legkedveltebb jelmez a Hanna Montana ruha volt. 

Az ifjú színésznőnek pár hónapja komoly barátja van, akiről egyelőre keveset árul el, de nyílt titoknak számít, hogy előtte a Jonas Brothersből ismert Joe Jonas-szal járt, aki Camille Belle-lel vigasztalódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!