Bulivan

2009.11.04. 21:03

Négy listavezető dal Lady Gaga debütáló albumáról

Napló - November 23-án jelenik meg Lady Gaga következő albuma, a The Fame Monster. A duplalemezes kiadvány első CD-jére nyolc új szám kerül fel, a második korongra pedig újra feltették a bemutatkozó, The Fame című album dalait.

Gyuricza Ferenc

Az extravagáns énekesnő a debütáló albumával történelmet írt, ugyanis ő lett az első előadó, akinek bemutatkozó albumáról négy dal is listavezető lett, hiszen a Just Dance, a Poker Face és a Love Game után a Paparazzi is első helyre került.

A The Fame-ből több mint 4 millió példányt adtak el világszerte, az énekesnő eddigi kislemezeiből pedig több mint 25 millió darab fogyott. Ez utóbbi szám rövidesen tovább emelkedhet, ugyanis Bad Romance címmel hamarosan megjelenik az új album első kislemeze. A dalhoz videoklip is készült, amelyet a tervek szerint az énekesnő weboldalán november 5-én éjszaka, de legkésőbb másnap reggel lehet majd megtekinteni.

Az amerikai popdíva november 27-én turnéra indul, a Monster Ball című koncertsorozat első állomása a kanadai nagyváros, Montreal lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!