Bulivan

2009.11.10. 07:47

Norah Jones új videója életre hívta minden idők legbájosabb kalózát

Napló - A többszörös Grammy-díjas énekesnőnek november 16-án jelenik meg a The Fall című, sorban negyedik stúdiólemeze, melynek első klipes dala, a Chasing Pirates, varázslatos világba vezet.

Kiss Nikolett

A videót az a Rich Lee jegyzi, aki korábban dolgozott mindhárom Karib-tenger kalózai filmen. Napjaink leghíresebb kalózfilmjének frenetikus karakterét Johnny Depp alakította, akiről Norah egy "Johnny forever" áltetoválás erejéig meg is emlékezett.

A videóban Norah Jones, napjaink egyik legelbűvölőbb énekese kalózjelmezt ölt, kardozik egy maketthajó fedélzetén, illetve elkormányoz egy kalózhajó-épületet is Manhattan betontengerében.

Eddigi klipjeihez hasonlóan a Chasing Pirates is hangulatos, szeretni való atmoszférát teremt, melyből sugárzik Norah szépsége, és tökéletesen passzol igényes, jazz-pop zenéjéhez, és lágy hangjához.

A csapat felvételt készített a videó munkálatairól, mely által most mindenki betekinthet a kulisszák mögé, és további érdekes részletek, kincsek után kutathat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!