Bulivan

2011.12.19. 19:24

Révész Sándor is kedvet kapott

Veszprém - Demjén Ferenc csütörtöki koncertjén Presser Gábor mellett újabb sztárzenészt láthatunk a veszprémi színpadon: a Generál és a Piramis egykori énekese, Révész Sándor szintén vállalta a szereplést, ő is fellép az arénában.

Gajdos József

Az már hetek óta ismert, hogy Rózsi december 22-ei koncertjén a meghívott vendégelőadó Presser Gábor lesz, akivel Demjén hosszú évek óta ápol jó barátságot és szakmai kapcsolatot. Számos közös szerzeményük elhangzik majd a veszprémi koncerten. Ám most bővült a fellépők listája, Révész Sándor is kedvet kapott, ő sem akar kimaradni az év bulijából. A legendás énekes lapunknak elmondta, hogy megtisztelő számára Rózsi koncertjén énekelni. Korábban sokat segített neki Demjén Ferenc, akinek briliáns dalszövegei, csodálatos zenéi, kivételesen csillogó hangja, egész pályafutása tiszteletet parancsol. Régóta barátok ugyan, de ritkán találkoznak. Révész szerint távolról szeretik egymást. Rózsi 65. születésnapja most jó alkalmat kínált arra, hogy összeálljanak a veszprémi és a budapesti koncertre. Révész Sándor Presser Gáborral 23 esztendeje nem volt együtt színpadon, igazi különlegességnek számít a közös fellépésük.

Eddig három nagy próbát tartottak, gyorsan összerázódtak a részt vevő zenészekkel, énekesekkel. Révész nagy sétákat tesz, hiszen neki inkább lélekben kell felkészülnie, az sokkal fontosabb számára egy-egy koncert előtt. A vidéki csendes életet választott rock-énekes nagyon kíváncsi a helyszínre, a Veszprém Arénára. Ő is először lép fel a csarnokban, de nagyon jó véleményeket hall róla. A megyeszékhelyhez egyébként is vonzódik, hiszen kísérőzenekara a veszprémi Zepp Session tagjaiból kerül ki.

- Nagy szeretettel és várakozással megyek Veszprémbe. Vendégként négy számot énekelek el, amit igazi karácsonyi ajándéknak szánok a közönségnek - mondta Révész Sándor, aki annyit azért elárult, hogy lesz majd Piramis-nóta is a repertoárban.

 

A december 22-ei veszprémi koncertre jegyek még kaphatók a Napló ügyfélszolgálati irodáiban, hűségkártyával rendelkező olvasóink elővételben a jegyárakból kedvezményt kapnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!