Bulivan

2010.06.21. 20:01

Tóth Gabi szerint elég volt

A hamarosan megjelenő második nagylemeze előfutáraként készítette el új videoklipjét a Megasztár című televíziós tehetségkutatón feltűnt Tóth Gabi. Az Elég volt című dalhoz forgatott kisfilm rendezője Indián, aki egy rendkívül ötletes image klipet álmodott meg.

Gyuricza Ferenc

Tóth Gabi nemcsak énekhangjával és dalaival szerzett ismertséget magának, hanem vadóc személyiségével és folyamatosan változó, nem mindennapi külsejével is folyamatosan a figyelem középpontjában áll.

Napjaink egyik legismertebb énekesnője most azonban újra a zenére kíván koncentrálni, hiszen rövidesen megjelenik második albuma. A lemez egyik érdekessége, hogy azon több olyan dal is helyet kap, amelyet korábban már bemutattak, így szerepel rajta a Valami Amerika 2. betétdalaként megismert, a Hooligans-énekes Csipával közös duett, az Anti Fitness Club énekesével, Molnár Tamással készített Mi a szívemen, a számon, valamint a Sallala és az Érte megérte című szerzemények is. Az említett dalok mellé főleg olyan tempós, vad és modern dalokat rögzítettek, amelyek hűen tükrözik Tóth Gabi személyiségét.

Miből lesz a cserebogár?

Tóth Gabi a Megasztár válogatón...

...a Megasztár színpadán....

...és legújabb klipjében:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!