Bulvár-celeb

2021.06.19. 14:07

Anyám hívott, és kérte, hogy vetkőzzek le teljesen meztelenre – nagyon durva, ahogy Cicciolina karrierje indult

13 éves korában édesanyja küldte őt egy fotóstúdióba, így indult a karrierje.

Press conference of Erotic Festival for second year in a row in Athens with special guest Cicciolina . After the success of “Erotic Art Festival 2015” last December, “Sex World Convention Tour” will be to Athens on 15 16 17 18 April 2016 (Photo by Dimitris Lampropoulos / NurPhoto / NurPhoto via AFP)

Forrás: AFP

Fotó: NurPhoto via AFP

Mint könyvében írja, már korábban is szeretett meztelenül járkálni otthon, de végül, 13 éves korában édesanyja küldte őt egy fotóstúdióba – írja az Origo.

 

„Egy augusztusi reggel anyám hívott és kérte, hogy vetkőzzek le teljesen meztelenre. Tenyeréből egy szabócentit gurított ki. Először a fejem kerületét mérte meg, aztán a mell-, derék- és csípőbőség következett.

Egy néhány évvel korábbi fotóm hátára jegyezte fel az adatokat. Tudod, mondta, az egyik manökenügynökség tizenkét és húsz év közötti fiúkat és lányokat keres divatbemutatókhoz. Most megfoghatod az isten lábát!„ – emlékezett a későbbi pornósztár a Cicciolina, a szexciklon című könyvben.

13 éves volt, amikor először meztelenül fotózták...
Fotó: AFP

 

A 13 éves lány a konyha törött tükrében nézegette magát, és elképzelte a lapok címeit, címlapjait. „Nem voltam más, mint egy csitri, kicsi, de jól formált cicikkel. Életrajzot fogalmaztunk anyámmal, amelyet magunk találtunk ki, és elküldtük az ügynökségnek. Rohantam föladni a levelet. Egy hét múlva behívtak próbafelvételre. A gondolattól teljesen lebénultam, rám tört a lámpaláz. Halálosan izgultam. Kerek-perec kijelentettem, ha anyám nem jön velem, én sem megyek” – mesélte.

Anyja ennek ellenére nem ment vele, de tanácsot azért adott, méghozzá azt, hogy a szűk miniszoknyáját vegye fel, és hagyja, hadd epekedjenek érte a férfiak.

Az ügynökségen a fotós megmutatta a manökeneknek fenntartott öltözőt, azt mondta, várjam csak a sminkest és a fodrászt. Nagyon hosszú, világosszőke hajam volt. A szemem kék... Bejött a sminkes, és figyelmesen szemlélte csupasz testemet. Leültetett, és könnyű ujjaival kikészítette az arcomat. Hosszú szőrű ecseteinek simogatásától kellemesen megbizsergett a hátgerincem. Kész voltam a fellépésre. A fotós csodálatos orosz prémekre fektetett. A plafonról műhó hullott. A dekorációs háttér téli tájképet ábrázolt, az előtérben szürke lovak által húzott trojka, a szán mögött egyenruhás lovasok. Sokan voltak a stúdióban: az ügynökség igazgatója, a fotós asszisztense, a világosító, a maszkmester, a fodrászok, az öltöztetők, a berendezők... és mások, akik csak úgy jöttek-mentek és bámultak„ – emlékezett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!