the soul experience

2020.10.20. 11:00

Elkészült a pápai metálbanda első videoklipje

A címmel (She) véget is ér a hasonlóság a The Soul Experience dala és Charles Aznavour világhírű slágere között – ez egy picikét keményebb stílus.

Forrás: Facebook

A kezdetben háromtagú (Asztalos Attila – dobok, Németh Zsolt – gitár, vokál, Poós Norbert – basszusgitár, stúdiómunkák) pápai együttes 2018-ban nyerte el végleges formáját, amikor csatlakozott hozzájuk az énekes-billentyűs Andó Eszter. Kezdetben a meglévő dalokat dolgozták át a felálláshoz, később pedig már együtt írták az új szerzeményeket.

Bár az elmúlt években megfordultak már néhány tehetségkutatón, legnagyobb sikereiket mostanában érik el, ugyanis a budapesti S8 és az Analog Music Hall megmérettetésén is továbbjutottak az első fordulókon.

Október 16-án megjelent az első videoklipjük She címmel, mellyel elmondásuk szerint azt szerették volna üzenni, hogy minden embernek szerepe van a világban, és nélkülük az élet gépezete nem tudna működni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!