Újabb részletek

2021.02.16. 13:55

Kutyasétáltatás közben végezhettek a magyar bejárónővel

Szökésben van a Németországban meggyilkolt magyar bejárónő, B. Diána gyilkosa.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Külön rendőrségi csoport nyomoz a rejtélyes módon meggyilkolt magyar bejárónő halála ügyében a németországi Kaiserslauternben. A 48 éves ózdi nő ápolónőként érkezett decemberben Münchenbe, azonban egészségügyi okok miatt nem tudta elvállalni az állást, ezért állt tovább Kaiserslauternbe. Itt azonban egyelőre nem tudni biztosan, mit dolgozott, a hatóságok azt gyanítják, hogy egy amerikai család bejárónőjeként helyezkedhetett el. Egy ismeretlen végzett az asszonnyal, akinek a testét a gyilkosság után az egyik köztérre vonszolta, majd egyszerűen otthagyta. Bár nem sokkal később egy 31 éves férfit letartóztattak az ügyben, úgy tudni, túl kevés bizonyíték volt ellene, ezért őt elengedték – írja a borsonline.hu.

A zsaruk azóta sem találják a gyilkost, pedig már a helyi, amerikai közösséget is elkezdték átvilágítani, hogy a tettes kézre kerüljön.

A nő ismerősei azt gyanítják, hogy Dianát kutyasétáltatás közben ragadhatta el a rejtélyes tettes.

– Dia nem ismerkedett férfiakkal, még nem is igen barátkozott, szóval úgy hisszük, nem ismerte a támadóját.

„Azt gyanítjuk, hogy bejárónőként – akár több családnál is – kutyasétáltatást vállalt, és közben támadhattak rá, hogy miért, azt nem tudjuk, hiszen nem vetette fel a pénz, keményen dolgozott a megélhetésért” – vélekedtek. Hozzátették, hogy munkaadója sem véletlenül lapíthat:

– A család még mindig nem jelentkezett, valószínűleg azért nem, mert feketén alkalmazták Diát, és nem akarják, hogy bajba kerüljenek a hatóságok előtt. Pedig nagyon szeretnénk, hogy végre kiderüljön, hogy mi történt valójában,

Dia nagyon jó ember volt, és szörnyű, hogy így kellett meghalnia.

A minimum az lenne, hogy megtalálják, és elszámoltatják azt a vadállatot, aki ezt tette vele – mondta szomorúan az ismerős.

A rendőrség továbbra is kéri azokat, akik esetleg a gyilkosság napján, december 13-ról 14-re éjjel vagy hajnalban esetleg láttak amit gyanúsat a város utcáin, mert azt valószínűsítik, hogy Diana testét bebugyolálva, bevásárlókocsiban vagy talicskán vitték oda, ahol végül megtalálták.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!