rémisztő

2021.09.19. 20:23

Sokkot kapott a temetőben az éjjeliőr: hátborzongató dolog tűnt fel egy sírban (videó)

Nem, ez nem egy horrorfilm, ez a valóság.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Felkavaró felvételt töltött fel TikTok-oldalára egy kaliforniai nő. Mint írja, a helyi temetőben karbantartóként dolgozó bátyja, Joel Morrison nemrég vérfagyasztó dologra lett figyelmes az egyik sírnál. A képsorokon jól látszik,

amint a sírkő alól hosszú fekete haj burjánzik kifelé.

Ennek az embernek a haja kilóg a repedések közül! Ez k*rva undorító! – magyarázza a videóban a férfi a Bors cikke szerint.

Mint kiderült, egy 100 éves sírhelyről van szó, amelynek rendbetételével Morrison foglalkozik.

@kaitlynnerbeznikMy brother found this disturbing bit of hair while on an adventure to a cemetery! #t#umbleweave #c#emetery #c#orpse #g#rave #g#ross #w#tf #o#mg♬ original sound – Kaitlynn Erbeznik

 

Tényleg az, aminek látszik?

A videót már több mint másfélmillióan nézték meg, a kommentszekcióban pedig elindultak a vad találgatások a jelenség valódiságával kapcsolatban. Egyesek szerint tényleg a sírban örök nyugalomra helyezett személy haja látható a felvételen, mások inkább valamiféle növényre, vagy egy parókára gyanakodnak.

„Sajnos van ilyen. Egy-egy hevesebb esőzés alkalmával feljebb kerülhetnek a holttestek.”

„Ahogy látom, egy fa mellé temették ezt a személyt. Egyszer egy temetkezési vállalkozó azt mondta, ne válasszunk fa melletti helyet, mert ilyesmi történhet…”

„Ez valószínűleg csak egy állat fekhelye, nézzétek a réseket!”

– írták néhányan a hozzászólások között.

A testvérpár a találgatások miatt több válaszvideót is készített, amelyekben megvizsgálják a réseket, illetve levágnak egy darabot a hajból, hogy tesztelésre küldjék. Utóbbiról egyelőre még nincs hír, az azonban biztos, hogy a képsorok egy brutális horrorfilmbe is beleillenének.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!