brutális gyilkosság

2021.02.02. 19:45

„Valami nagyon nem volt rendben” – megszólaltak a szomszédok a Kapás utcai késelésről

Egy 39 éves nő ölte meg élettársát a II. kerületben. A házban lakók szerint sűrűn veszekedtek a lakásban.

Forrás: police.hu

Az egész lakóközösséget megrázta az horrorfilmbe illő kedd esti gyilkosság. Mint azóta kiderült: magával is végezni akart az a 39 éves nő, aki hétfőn este II. kerületi lakásukban egy baltával ölte meg élettársát. A nőt kórházba szállították. A lakók szerint gyakoriak voltak a viták a pár között, a Kapás utcai házban köztudott volt, hogy nem volt minden rendben náluk.

„Nem volt minden rendben abban a lakásban, ez köztudott volt a házban.” – írta az egyik szomszéd.

Egy, szintén a házban lakó még a tragédia estéjén nyilatkozta ugyanezt, a Bors pedig egy utcabelit szólaltatott meg, aki többször látta sétálni a párt. „Láttam őket korábban, nem tűntek boldognak, de azért ez sokkolt minket, nagyon nyugodt, jó környék a miénk, mi is azért költöztünk ide. Náluk láthatóan lehettek alapgondok, amire nyilván egy jó nagy lapáttal rátett a bezártság is„ – mondta a lapnak egy másik férfi, a házból.

Ebben a házban történt a borzalom
Fotó: Bors / Móricz István

Az Origo információi szerint is mindenki tudott a család problémáiról.

„Látásból ismerem őket – mondta egy a házban lakó nő. Az biztos, hogy ők már régebb óta laknak a házban, mint mi. Körülbelül másfél éve lakunk itt, azóta többször is hallottuk őket hangosan veszekedni, kiabálni egymással.

Van egy tizenkét év körüli fiuk is, ő mindig nagyon rendesnek tűnt, előre köszönt nekünk, ha összetalálkoztunk. Róla azt tudom, hogy sokat volt távol otthonról, általában a nagyszüleinél volt, ahogyan hétfő este is.

Aznap este azonban nem hallottunk különösebb hangoskodást felőlük, kivéve egy hatalmas ajtócsapódást. Aztán röviddel később tucatnyi rendőr érkezett a házba, és megtudtuk, hogy a nő egy baltával agyonütötte a férfit. A nőt pedig a mentők vitték el, mert magában is kárt akart tenni, de azt mi sem tudjuk, hogyan.„

 

A gyilkossággal gyanúsított nő a szörnyű tette után felhívta édesapját, akinek elmondta mit történt és azt is, hogy magával is végezni akar. Ezután a rendőrséget is tárcsázta és beismerte a gyilkosságot.

A gyorsan kiérkező rendőrök az utolsó pillanatban még meg tudták menteni a nő életét. A férjén már nem lehetett segíteni.

A Bors úgy tudja, hogy a nő többször megvágta magát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!