Bulvár

2009.06.23. 14:44

Chris Brown elismerte, hogy bántalmazta Rihannát

Los Angeles - Bűnösnek vallotta magát Chris Brown egy amerikai bíróság előtt az ellene felhozott vádakban, amelyek szerint súlyosan bántalmazta egykori barátnőjét, Rihannát.

MTI

Az ügyésszel kötött vádalku öt év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetést és 180 napos közmunkát, valamint családi erőszak elleni tanfolyamon való részvételt helyezett kilátásba büntetésként.
    
A 20 esztendős R&B-énekes ügyvédjei jelentették be a vádalku megszületését helyi idő szerint hétfőn, amikor a vádlott ismét megjelent a Los Angeles-i bíróság előtt. 
    
A rappert márciusban vádolta meg a Los Angeles-i megyei ügyészség súlyos testi sértés elkövetésével Rihannával, a barbadosi énekesnővel szemben.
   
Brown a tárgyalás kezdetén tagadta bűnösségét, ám később nyilvánosan bocsánatot kért Rihannától, az Umbrella című világsláger előadójától. 
    
A csúnya ügy nem maradt hatástalanul Brown karrierjére. Neki és Rihannának is vissza kellett lépnie a Kid's Choice Awards jelöltjei közül. 

Az énekes szponzorai leálltak alkalmazásával, néhány rádió levette számait a műsoráról és olyan csatorna is akadt, amely egy ismeretlen együttes, a Smoke Jumpers Brown-ellenes nótáját kezdte játszani.
    
Az ítélethirdetést augusztusra tűzték ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!